fbpx

Parkeren bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam

De Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) heeft 25 vestigingen door heel de stad. Het is een uitgebreid informatiecentrum met een ruim en inspirerend cultureel aanbod voor alle Amsterdammers. Reserveer vanaf € 5,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok en parkeer de auto in de binnenstad van Amsterdam.

Parkeren bij OBA Oosterdok

Kom je met de auto naar de Centrale Openbare Bibliotheek van Amsterdam? Parkeer dan voordelig op enkele minuten loopafstand. Je kunt zo lang je wilt genieten van al het moois in de bibliotheek, want bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je je auto voor het laagste tarief van de binnenstad. Parking Centrum Oosterdok ligt ook om de hoek van het Amsterdam Centraal Station, als je de stad wilt ontdekken met de tram en je auto wilt laten staan is dat ideaal. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop de auto voor maximaal € 37,50 per dag zonder reservering.

Openbare Bibliotheek Amsterdam

Direct naast Parking Centrum Oosterdok ligt de Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam. Deze op het Oosterdokseiland gevestigde bibliotheek heeft een oppervlakte van wel 28.000 vierkante meter. Daarmee is deze bibliotheek de grootste van Nederland. Op de 7e etage vind je het OBA Theater met 250 zitplaatsen. Daarnaast is er een OBA Café en restaurant Babel (met zomerterras) dat een spectaculair uitzicht biedt over de stad. De bibliotheek is op werkdagen open van 08:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 20:00 uur.