fbpx

Als kind was een feest zonder pannenkoeken niet compleet. Kom naar Amsterdam voor een Oud-Hollandse avond. Een bezoek aan Oud-Hollandse avond kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Oud-Hollandse avond – Warmoesstraat 66

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Oud-Hollandse avond in Amsterdam

Bij van Aemstel Produkties kun je genieten van een Oud-Hollandse avond. Hier worden spellen weer nieuw leven in geblazen. Er is veel keus; karaoke, oud-Hollandse spelletjes of de Hou van Hollandquiz. De avond vindt plaats in een sfeervol café aan de rand van de
rosse buurt van Amsterdam. Oud-Hollandse avond in Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Oud-Hollandse avond

Warmoesstraat 66
1012 JH
Amsterdam
Meer informatie over Oud-Hollandse avond.