fbpx

Parkeren Bij Science Center NEMO

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, op 5 minuten loopafstand van Nemo. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 30,- (vanaf 6 uur parkeren).

Parkeren bij NEMO

Een bezoek aan dit museum kun je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom je met de auto? Parkeer op 5 minuten loopafstand voor het voordeligste tarief van Amsterdam Centrum. Reserveer een dagkaart vanaf € 10,- voor een hele dag parkeren.

Science Center NEMO

NEMO is het grootste wetenschapscentrum van Nederland. Het is een geweldig museum om naartoe te gaan met het hele gezin. Op vijf verdiepingen is van alles te ontdekken. NEMO toont tentoonstellingen op het gebied van wetenschap en technologie. Je ruikt, voelt, hoort en ziet de wereld. Bij dit bijzondere museum draait het om te leren en te ontdekken.

Tentoonstellingen

NEMO heeft altijd wel meer dan tien tentoonstellingen. Heb je wel eens door een knuffelmachine gerold? Samen getongd met reuzetongen of met een verouderingsmachine gekeken hoe jij er over 20 jaar uitziet met jouw levensstijl? Of ga mee op ontdekkingsreis naar de verste uithoeken van het heelal in de tentoonstelling ‘Leven in het heelal’.

HET DAK VAN NEMO: HET HOOGSTE STADSPLEIN VAN NEDERLAND

Op het dak van NEMO Science Museum Amsterdam vind je het hoogste stadsplein van het land. Op het plein is een groot buitenterras met restaurant, waar je tijdens een dagje museum even kunt ontspannen en een hapje kunt eten. Vanaf het buitenterras kijk je uit over het prachtige uitzicht van de stad Amsterdam.

Het-dak-van-nemo-amsterdam

Nemo voor volwassenen

Wist je dat Nemo een aparte locatie heeft, speciaal voor tentoonstellingen voor volwassenen? De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum. De Studio bevindt zich aan de overkant van het water, op de Kattenburgerstraat 5. Heb je al een kaartje voor NEMO Science Museum? Dan kun je De Studio gratis met dat ticket bezoeken. Momenteel kun je naar de tentoonstelling ‘Bits of you’, waar je leert hoe de datasporen die je dagelijks achterlaat jouw leven je beïnvloeden.

Plan je bezoek aan het NEMO wetenschapsmuseum

Tickets kopen of ontdekken wat je nog meer kunt doen en bekijken bij NEMO? Bezoek dan de officiële website.