fbpx

Science Center NEMO

NEMO is het grootste science center van Nederland. Een bezoek aan dit museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Reserveer nu. Met de dagkaart van Parking Centrum Oosterdok parkeer je bij reservering voordelig de auto in de binnenstad van Amsterdam vanaf € 5,- per dag.

Science Center NEMO – Oosterdok 2

NEMO is het grootste wetenschapscentrum van Nederland. Het is een geweldig museum om naartoe te gaan met het hele gezin. Op vijf verdiepingen is van alles te ontdekken. NEMO toont tentoonstellingen op het gebied van wetenschap en technologie. Je ruikt, voelt, hoort en ziet de wereld. Bij dit bijzondere museum draait het om te leren en te ontdekken.
Nu te zien bij NEMO: Leven in het Heelal. 

Plan je bezoek aan het NEMO wetenschapsmuseum

Tickets kopen of ontdekken wat je nog meer kunt doen en bekijken bij NEMO? Bezoek dan de officiële website.

opa en kleinzoon bij NEMO Science Museum Amsterdam

Parkeren bij Science Center Nemo

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het centraal station. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Parkeer voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt slechts € 25,- per dag als je langer dan 6 uur bij ons parkeert. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger.
De parkeertarieven van Parking Centrum.