fbpx

Parkeren in de buurt van Science Center NEMO

NEMO is het grootste science center van Nederland. Een bezoek aan dit museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Reserveer vanaf € 5,- per dag bij Parking Centrum Oosterdok en parkeer de auto in de binnenstad van Amsterdam.

Science Center NEMO

NEMO is het grootste wetenschapscentrum van Nederland. Het is een geweldig museum om naartoe te gaan met het hele gezin. Op vijf verdiepingen is van alles te ontdekken. NEMO toont tentoonstellingen op het gebied van wetenschap en technologie. Je ruikt, voelt, hoort en ziet de wereld. Bij dit bijzondere museum draait het om te leren en te ontdekken.

nieuwe Tentoonstelling ‘zo te zien’

Hoe kijk je als je kleurenblind, slechtziend of blind bent? En hoe werkt zien in je hersenen? Van 10 juli t/m 31 oktober 2021 staat het zintuig ‘zien’ centraal bij de tentoonstelling ‘Zo te Zien‘ in NEMO Science Museum. In deze familietentoonstelling ontdek je hoe je ogen werken, hoe optisch bedrog werkt, en hoe iemand met een visuele beperking toch kan zien.

HET DAK VAN NEMO: HET HOOGSTE STADSPLEIN VAN NEDERLAND

Op het dak van NEMO Science Museum Amsterdam vind je het hoogste stadsplein van het land. Op het plein is een groot buitenterras met restaurant, waar je tijdens een dagje museum even kunt ontspannen en een hapje kunt eten. Vanaf het buitenterras kijk je uit over het prachtige uitzicht van de stad Amsterdam.

Het-dak-van-nemo-amsterdam

Nemo voor volwassenen

Wist je dat Nemo een aparte locatie heeft, speciaal voor tentoonstellingen voor volwassenen? De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum. De Studio bevindt zich aan de overkant van het water, op de Kattenburgerstraat 5. Heb je al een kaartje voor NEMO Science Museum? Dan kun je De Studio gratis met dat ticket bezoeken.

Plan je bezoek aan het NEMO wetenschapsmuseum

Tickets kopen of ontdekken wat je nog meer kunt doen en bekijken bij NEMO? Bezoek dan de officiële website.

opa-en-kleinzoon-bij-NEMO-Science-Museum-Amsterdam

PARKEREN BIJ SCIENCE CENTER NEMO

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, op enkele minuten loopafstand van Nemo. Reserveer al vanaf 5,- Parkeer zonder reserveren voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt slechts € 25,- per dag als je langer dan 6 uur bij ons parkeert.