fbpx

Parkeren in de buurt van het Volkshotel in Amsterdam

English? Click here! Ben je van plan te overnachten in het Volkshotel? Kom je met de auto en zoek je een parkeerplek? Dan is het verstandig om goed naar de parkeerkosten te kijken. Parkeer daarom goedkoop en gemakkelijker in het centrum van Amsterdam. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop de auto voor maar € 25,- per 24 uur zonder reservering (vanaf 6 uur parkeren).

Volkshotel: het hoofdkantoor van de Volkskrant

Het Volkshotel is een bijzondere plek. Het hotel is namelijk gebouwd in het voormalig hoofdkantoor van de Volkskrant. Het gebouw werd al in 1956 geopend. In 2007 kwam het hotel Canvas in het gebouw en in 2014 opende het Volkshotel zijn deuren.

Het Volkshotel ligt vlakbij de Pijp in de Weesperbuurt / Weesperzijde. Je reist gemakkelijk met de metro naar het hotel. Het hotel biedt een grand café, een club en restaurant met een schitterende panoramisch uitzicht over Amsterdam en een heuse geheime cocktailbar. De kamers zijn uitstekend en service vriendelijk. Volkshotel is een perfecte uitvalsbasis om Amsterdam vanuit te ontdekken.
Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.
Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur).. Parking Centrum Oosterdok is de perfecte plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam.

Verzekerd zijn van de beste plek? Reserveer hier!