fbpx

Parkeren in de buurt van Het Scheepvaartmuseum

Gouden tijden herleven! Ontdek en beleef 500 jaar maritieme geschiedenis in het Scheepvaartmuseum en parkeer in de buurt. Een leuke tip voor een dagje uit in Amsterdam! Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Maritiem avontuur in Het ScheepvaartMuseum

Amsterdam is al eeuwenlang verbonden met het water. Ontdek en beleef vijfhonderd jaar maritieme geschiedenis in het Scheepvaartmuseum. Leer hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft gevormd. Hier vind je alles over de zeevaart, handel en bijvoorbeeld de walvisjacht. Het museum biedt heel veel leuke extra activiteiten speciaal voor kinderen. Kortom, een geweldig museum voor het hele gezin.

Sneak preview? Bekijk hier de mini-docu over Het Scheepvaartmuseum

Parkeren bij het scheepvaartmuseum

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het Scheepvaartmuseum. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 37,50 per dag. De parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.