fbpx

Goedkoper parkeren dan bij Q-Park de Bijenkorf

De Bijenkorf Amsterdam is misschien wel de bekendste winkel in Amsterdam. Het gebouw waar het luxe warenhuis in gevestigd is bestaat al sinds 1912 en is sinds 2001 een rijksmonument. Dit stukje is historisch erfgoed ligt tegenover het bekende Koninklijk Paleis, oftewel Paleis op de Dam. Het warenhuis heeft vijf etages en een oppervlakte van 20.000 m². Naast winkelen kan je ook een heerlijk hapje eten en wat drinken in het restaurant op de bovenste etage. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Goedkoop parkeren bij de Bijenkorf

Wanneer je zoekt naar een parkeerplek in de buurt van de Bijenkorf kom je al snel uit op Q-Park Bijenkorf. Maar wist je dat Parking Centrum Oosterdok ook heel dichtbij het warenhuis ligt en onze tarieven veel lager zijn? Dus wil jij goedkoop parkeren bij de Bijenkorf? Kies van voor Parking Centrum Oosterdok.

Bij Parking Centrum Oosterdok betaal je een vast dagtarief van slechts € 25. Dit tarief geldt al vanaf 6 uur parkeren, tot 24 uur parkeren. Ongestoord shoppen en Amsterdam ontdekken dus. Maar als je van te voren een parkeerplek reserveert kan je al vanaf per dag parkeren. Zo blijft een dagje Amsterdam betaalbaar!

Lees meer over onze goedkope tarieven of vergelijk ons met de concurrent!

Route Parking Centrum Oosterdok naar Bijenkorf

Je loopt binnen 15 minuten van de parkeergarage naar de Bijenkorf én komt onderweg langs een aantal mooie Amsterdamse hotspots zoals de Beurs van Berlage en de Basiliek van de Heilige Nicolaas. Het is een prachtige, typisch Amsterdamse route.

Bezienswaardigheden op De Dam in Amsterdam

De Bijenkorf ligt op Dam 1. Hier vind je ook andere bekende Amsterdamse bezienswaardigheden zoals het Paleis op de Dam, het Nationaal Monument, Madame Tussauds, Ripley’s Believe it or Not.