fbpx

Goedkoper parkeren dan bij parkeergarage The Bank

Parkeergarage The Bank ligt vlakbij het Rembrandtplein in Amsterdam-Centrum. Bespaar op je parkeerkosten en reserveer je parkeerplek bij Parking Centrum Oosterdok, dan betaal je een dagtarief vanaf €10,- per dag. Parking Centrum Oosterdok is niet alleen goedkoper, maar ook een stuk groter. 

Parkeren bij het Rembrandtplein en Joods Historisch Museum

In het centrum van Amsterdam valt ontzettend veel te beleven, vooral rondom het Rembrandtplein vind je veel leuke activiteiten. Parkeren doe je goedkoop en veilig bij Parking Centrum Oosterdok, onze parking ligt vlakbij het Amsterdam Centraal Station. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur. Lopend ben je er in 23 minuten vanaf onze parking, met het openbaar vervoer in 14 minuten.

Cultuur rondom Rembrandtplein

Ben je een liefhebber van kunst en cultuur en zin in een dagje of avondje uit? Dan is het Rembrandtplein een hotspot voor jou. Je vindt hier namelijk musea zoals het Joods Historisch Museum en het Anne Frankhuis. Ook zijn er allerlei theaters te vinden waaronder het Muziektheater, de Kleine Komedie en het beroemde Theater Carré.

Met kinderen naar Amsterdam

In de buurt van het Rembrandtplein vind je allerlei leuke activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Artis, een van de mooiste dierentuinen van ons land. De kinderen leren hier alles over dieren, maar ook over planeten in het Planetarium of micro-organismen bij Micropia.