fbpx

Parkeerplek reserveren in Amsterdam

Jaarlijks bezoeken ruim 32 miljoen mensen de Nederlandse hoofdstad. Met de vele feesten, musea, restaurants, bioscopen en festivals is er in de stad altijd wel wat te beleven. Voor automobilisten staat Amsterdam bekend als een dure parkeerstad waar het vaak lastig is om een goede parkeerplek in het centrum te bemachtigen. Je betaalt voor straatparkeren in het centrum € 7,50 per uur en ook in een parkeergarage betaal je gerust € 68 per dag. Houd een dagje Amsterdam betaalbaar en reserveer je parkeerplek vanaf € 5 online bij Parking Centrum Oosterdok!

De goedkoopste parking van Amsterdam

Als je online je parkeerplek reserveert, betaal je bij Parking Centrum Oosterdok een ongekend laag tarief vanaf € 5,00 per dag! Onze parking ligt midden in het centrum van de stad, naast Amsterdam Centraal. Je wandelt (vanaf uitgang C) binnen enkele minuten de historische binnenstad in of pakt het OV naar locaties die niet op loopafstand liggen.

Hoe reserveer ik een parkeerplek?

Reserveren via onze website is zeer eenvoudig. Via de reserveringsmodule selecteer je de dag waarop je wil parkeren en zie je direct voor welk tarief jouw parkeerplek beschikbaar is. Betalen kan gemakkelijk en veilig met iDeal of Creditcard. Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging en wanneer je de parking binnenkomt, opent de slagboom automatisch. Kom je vroeger binnenrijden of blijf je langer? Dan betaal je het restbedrag gewoon bij een betaalautomaat.

Er zijn dagelijks 100 plaatsen beschikbaar om online te reserveren voor € 5,- t/m € 15,-. Daarna kun je nog gewoon parkeren in de parking voor het reguliere dagtarief van € 20. Annuleren is helaas niet mogelijk.