fbpx

5x overnachten in Amsterdam

Kom je naar Amsterdam en blijf je overnachten? Wij zetten de 5 beste hotels op een rij. Kom je met de auto? Parkeer goedkoop, midden in het centrum, net naast centraal station voor maar € 45 per dag.

Waldorf Astoria

Hotel Waldorf Astoria is gevestigd in zes monumentale grachtenpanden aan de Herengracht. Het is een prachtige locatie midden in het historische centrum van de stad. Waldorf Astoria ie een 5-sterrenhotel dat voorzien is van alle gewenste luxe. Ontspan na een dagje Amsterdam met een heerlijke massage of in de sauna.

Waldorf Astoria Amsterdam
Herengracht 542-556
1017 CG Amsterdam

Bordeau hotel de l’europe

In Bordeau hotel l’europe kun je fantastisch overnachten en genieten van het toprestaurant. De service is hier ontzettend goed. Ook zijn de exclusieve wijnen een absolute aanrader.

Bord’Eau (Hotel De L’Europe Amsterdam)
Nieuwe Doelenstraat 2-8
1012 CP Amsterdam

Amsterdam Marriott hotel

Amsterdam zit vol goede hotels. Eén daarvan is het Amsterdam Marriott hotel. Een 5-sterrenhotel midden in hartje Amsterdam. De kamers zijn luxe en de ligging van het hotel is uitstekend. De belangrijkste bezienswaardigheden bevinden zich op slechts 5 minuten loopafstand.

Amsterdam Marriott Hotel
Stadhouderskade 12
1054 ES Amsterdam

Hilton Amsterdam

Het Hilton Amsterdam ligt in het zuiden van Amsterdam, aan het Noorder-Amstelkanaal. Binnen een straal van 1 km vind je alle bekendste bezienswaardigheden. Maak gebruik van het OV en ontdek de hele stad. De kamers en service in dit hotel zijn uitstekend.

Hilton Amsterdam
Apollolaan 138
1077 BG Amsterdam

Art’otel Amsterdam

Het is een heerlijk hotel: Art’otel Amsterdam. Het hotel ligt midden in het centrum tegenover CS en op loopafstand van de bekendste attracties. Ook ben je snel in het winkelgebied en bij uitgaansgelegenheden. Je kunt tot laat in dit hotel dineren en er is een bibliotheek, lounge en multifunctionele galerie.

Art’otel Amsterdam
Prins Hendrikkade 33
1012 TM Amsterdam

Tarieven Parking Centrum Oosterdok