fbpx

Bereikbaarheid Amsterdam Dance Event (ADE) 2018

Het is een van de meest bekende en grootste dancefestivals van de wereld: Amsterdam Dance Event (ADE). Van 17 t/m 21 oktober 2018 verandert Amsterdam in één grote club. Tegelijkertijd wordt op de conferentie ook door professionals gesproken over dancemuziek en de ontwikkelingen binnen het muziekgenre. Wie wilt gaan, hoeft zich niet te laten tegenhouden door hoge parkeerkosten. Bij Parking Centrum Oosterdok in het centrum van Amsterdam parkeer je voor slechts € 45 per dag.

Van zaken doen tot feesten

Wie denkt de bezoekers van ADE over één kam te scheren zijn, heeft het goed mis. Alle bezoekers zijn liefhebber van muziek, maar juist die muziek varieert enorm: van electro tot house, van drum and bass tot acid, techno, trance, hiphop, en nog veel meer. De sfeer van het festival is overal in de stad te voelen. Er zijn meer dan 450 evenementen rondom ADE door de hele stad. De optredens vind je in de bekende clubs, in pop-up zaken en in nieuw gecreëerde ruimtes.

Lang niet alle 2500 professionals die ADE bezoeken, treden ook op tijdens het festival. Veel mensen komen naar Amsterdam om de laatste ontwikkelingen in de dancewereld te bespreken tijdens verschillende ADE conferenties. Naast debatten is het ook een plek waar mensen elkaar ook om kennis uit te wisselen. Wie niet naar de besprekingen wil, maar toch ook overdag niets wil missen van ADE kan terecht bij ADE Playground.

Meer weten over Amsterdam Dance Event? Bekijk hier de officiële website voor kaartverkoop en de gehele line-up met alle 800 (!) artiesten.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Ga je met de auto naar het Amsterdam Dance Event? Parkeer je auto dan voor weinig in het centrum van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf de parking wandel je eenvoudig naar veel van de locaties. In de avond betaal je dankzij het speciale Night Time Tarief maar € 6. Kom je ook al overdag naar het festivalprogramma? Parkeer dan de hele dag bij Parking Centrum voor slechts € 45. Vooraf weten wat je kwijt bent bij de betaalautomaat? Bereken je parkeerprijs dan vooraf online met onze handige calculator!

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.