fbpx

Art&Antiques Weekend Amsterdam

Dit weekend kun je speciale lezingen en tentoonstellingen ontdekken in het Spiegelkwartier Amsterdam. Gedurende twee dagen openen kunsthandelaars en antiquairs hun deuren voor het publiek. Je auto parkeer je het meest voordelig bij Parking Centrum Oosterdok.

Voordelig parkeren bij het Spiegelkwartier

Zoek je een plek om te parkeren in het centrum van Amsterdam, in de buurt van het Spiegelkwartier. Dan ben je bij Parking Centrum Oosterdok aan het juiste adres. Parking Centrum ligt op aan Oosterdokseiland, naast het centraal station, en is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Je parkeert bij ons namelijk de hele dag voor slechts € 45. Naast de goedkoopste is Parking Centrum ook de grootste parkeergelegenheid. Kom je in de avond naar Amsterdam? Dan kun je gebruik maken van het nog voordeligere Night Time Tarief, hiermee betaal je slechts € 6.

Meer informatie over de voordelige parkeertarieven in Amsterdam centrum.

Breng een bezoek aan Art&Antiques

Ieder jaar openen kunsthandelaars en antiquairs in het Spiegelkwartier hun deuren voor het publiek. Op loopafstand van het Spiegelkwartier ligt ook het Rijksmuseum. Dit museum heeft het gebied een centrum gemaakt van kunst en antiek. Tussen de oude panden vind je allerlei soorten kunst van antieke sculpturen tot Chinees porselein.

Meer informatie over Art&Antiques