fbpx

Bereikbaarheid City Swim in Amsterdam

Op zondag 9 september is het weer tijd voor City Swim. Tijdens dit jaarlijkse evenement veranderen de Amsterdamse grachten in een wedstrijdbaan voor zwemmers. Zij leggen een 2 kilometer lange tocht af om geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van ALS. Zwem jij mee of moedig je de zwemmers aan vanaf de kade? Parkeer dan voordelig en vlakbij de start van de route bij Parking Centrum Oosterdok in de binnenstad van Amsterdam.

Amsterdam City Swim: twee kilometer zwemmen voor het goede doel

Ieder jaar wordt er met Amsterdam City Swim aandacht gevraagd voor de ongeneeslijke spierziekte ALS. Met de hulp van sponsoren en de inzet van de zwemmers wordt er dan geld opgehaald om onderzoek naar de genezing van de ziekte te financieren. In 2018 vindt de zevende editie van het evenement plaats. De deelnemers zwemmen dan zoals vanouds van het Marine Etablissement, via Het Scheepvaartmuseum, langs de Hermitage, onder de Magere Brug door en terug en finishen op de Keizersgracht. Zwem je zelf niet mee? Steun de zwemmers dan met een donatie en moedig ze aan langs de kade.

Wil je meer weten over City Swim, Stichting ALS en wat er precies met je donatie gedaan wordt? Lees dan hier verder.

Goedkoop parkeren in hartje Amsterdam tijdens Amsterdam City Swim 2018

Ook tijdens City Swim parkeer je bij Parking Centrum Oosterdok goedkoop in Amsterdam-Centrum. De parkeergelegenheid bevindt zich op het Oosterdokseiland, vlak naast Amsterdam Centraal Station. Profiteer van ons voordelige dagtarief van slechts € 30,- (vanaf 6 uur parkeren), perfect dus voor als je zelf mee zwemt of de zwemmers wilt aanmoedigen vanaf de kade.

Lees hier verder voor informatie en al onze voordelige parkeertarieven.

Of bereken je parkeerprijs vooraf online met onze calculator.