fbpx

Bereikbaarheid Nederlands Theater Festival

Van 3 t/m 23 september is het Nederlands Theater Festival. Rode lopers worden op het Leidseplein uitgerold. Gedurende 11 dagen kun je genieten van de beste voorstellingen en de meest exclusieve avonden.

Nederlands Theater Festival Amsterdam.

Tijdens het Nederlands Theater Festival kun je genieten van verschillende voorstellingen, debatten en exclusieve feesten. Het festival toont 11 dagen lang de beste voorstellingen, reikt prijzen uit en laat nieuwe ontwikkelingen zien. Op de website vind je het geweldige programma van het Nederlands Theater Festival 2015.

Klik hier voor meer informatie over het Theater Festival in Amsterdam.

Goedkoop parkeren tijdens Nederlands Theater Festival 2015.

Kom jij ook naar het Nederlands Theater Festival? Parking Centrum Oosterdok ligt op loopafstand van verscheidene locaties, zoals Koninklijk theater Carré, Jeugdtheater de Krakeling, Compagnietheater en het de Stadsschouwburg aan het Leidseplein. Mocht je toch liever het OV pakken? Geen probleem, om de hoek vertrekken diverse trams de stad in. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. Ga je naar diverse voorstellingen? Dan is een dagkaart de goedkoopste optie. Je parkeert namelijk voor maar € 45 per dag. Kom je alleen in de avond? Dan betaal je slechts €5.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.
Parkeer goedkoper dan op straat.