fbpx

Bezoek Django Amsterdam 2018

Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt in het BIMHUIS de vierde editie van Django Amsterdam plaats. Ter ere van de verjaardag van gitaaricoon Django Reinhardt kun je een weekend lang genieten van gypsy jazz tijdens verschillende concerten, workshops en jamsessies. Ook is er een speciale familiemiddag met een kinderconcert.

Geniet van Gypsy Jazz tijdens Django Amsterdam

Django Reinhardt is de grondlegger van de gypsy jazz of swing manouche. Ter ere van zijn verjaardag vindt in het BIMHUIS en Kapitein Zeppos een weekend lang het festival Django Amsterdam plaats. Met beroemde gitaristen van over de hele wereld, zoals Django’s troonopvolger Stochelo Rosenberg (Rosenberg Trio) en Ian Date, ben je verzekerd van een geweldige muzikale ervaring. Naast gitaarspel is er ook andere muziek te horen. Zo kun je genieten van een concert van violist Christaan van Hemert. Op zaterdagmiddag vindt er om 15:00 uur in het BIMHUIS een speciaal kinderconcert plaats.

Klik hier voor het volledige programma van Django Amsterdam.

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok en bezoek Django Amsterdam 2018

Het BIMHUIS bevindt zich op slechts 7 minuten loopafstand van Parking Centrum Oosterdok. Bezoek Django Amsterdam en parkeer je auto in de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad van Amsterdam. Je parkeert de auto al de hele dag voor slechts € 45. Bezoek je een van de latere concerten van Django Amsterdam 2018? Maak dan gebruik van ons voordelige Night Time Tarief en parkeer de auto voor maar € 6.

Vind hier al onze voordelige parkeertarieven.