fbpx

Goedkoop parkeren Museumnacht 2013

Ga jij 2 november naar de Museumnacht? Parkeer dan de hele nacht goedkoop in Parking Centrum. 

Museumnacht

Op 2 november viert Amsterdam de veertiende keer de Museumnacht. Van 19.00 – 02.00 uur kun je 50 Amsterdamse musea bezoeken. De musea bieden ook een speciaal programma, geïnspireerd op de collecties of tentoonstellingen van de musea. Met je Museumnacht ticket heb je toegang tot alle musea, gratis GVB vervoer in de stad, korting op afterparty’s en een gratis herhaalbezoek in een van de deelnemende musea.

Museumroutes

Tijdens de Museumnacht kun je bovendien 10 museumroutes door de stad volgen. Welke route past het beste bij jou? Rokkenjager, blikvanger, hartendief, grote beer, avonturier, kunstminnaar, moraalridder, spraakwaterval, verzamelaar of fashionista? Tijdens de Hartendiefroute wandel je bovendien over het Oosterdokseiland. Parkeer dus lekker lang en goedkoop in Parking Centrum.

Parkeren Museumnacht

Kom jij met de auto naar de Museumnacht en wil je lekker lang door de stad en de museumzalen dwalen? Parkeer dan goedkoop in Parking Centrum Oosterdok. Reserveer van te voren een parkeerplek en parkeer al de heel dag vanaf .

Website Museumnacht

Tarieven Parking Centrum Oosterdok