fbpx

Met de hele familie naar Hemeltjelief Festival

Op 10 mei is het Hemelvaartsdag, tijd dus om er met het hele gezin op uit te trekken. Naar het Hemeltjelief Festival op de NDSM-werf in Amsterdam bijvoorbeeld. Dit jaar viert het festival haar tienjarige jubileum door “oude koeien uit de sloot te halen”.

Oude koeien uit de sloot halen bij Hemeltjelief Festival 2018

Zoals ieder jaar vind je op Hemeltjelief weer opkomende Amsterdamse bands en dj’s, verschillende theatervoorstellingen en knutselactiviteiten voor de allerkleinsten. Het festival duurt tot 23.00 uur, daarna ben je welkom op de afterparty in Noorderlicht. Enthousiast? Koop hier je kaartje voor het Hemeltjelief Festival. Voor kinderen tot 12 jaar is het festival gratis toegankelijk.

Speciaal voor het tienjarig jubileum van Hemeltjelief Festival beleef je het beste van dit familiefestival opnieuw. Stem en laat jouw mening horen via de Hemeltjelief Facebookpagina om mee te beslissen over het programma. Zo staan jouw favoriete acts en activiteiten van het afgelopen decennium straks wellicht weer op het podium.

Goedkoop parkeren in Amsterdam tijdens Hemelvaartsdag

De parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok ligt vlakbij de pont die je naar het NDSM-werf brengt én is de goedkoopste in de binnenstad van Amsterdam. Je parkeert je auto de hele dag tegen het voordelige tarief van € 45. Ben je later pas in de gelegenheid om langs het Hemeltjelief Festival te gaan, dan parkeer je je auto bij binnenrijden volgens ons lage Night Time Tarief. Je betaalt dan slechts € 6.

Let op! Plan vooraf je route naar Parking Centrum Oosterdok via de Prins Hendrikkade. Wegens werkzaamheden is de route via de Piet Heinkade namelijk gesloten. Klik hier voor meer informatie over de omleiding.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Voor aanvullende informatie en al onze voordelige tarieven klik je hier.