fbpx

Bezoek de leukste kerstmarkten van 2019 in Amsterdam en parkeer al vanaf € 5,- per dag!

Amsterdam is altijd een gezellige stad, maar al helemaal tijdens de feestmaand. Kom tijdens de donkere winterdagen naar één van de vele activiteiten en parkeer al de hele dag vanaf € 5,- in het centrum van Amsterdam. De feestmaand is immers al duur genoeg!

Kom helemaal in de kerstsfeer met een bezoekje aan een van de Amsterdamse kerstmarkten. In onze hoofdstad stad vind je elk jaar een divers aanbod, groot en klein. Dit zijn de leukste kerstmarkten:

Christmas Village on Ice

Op het Museumplein vind je dit jaar misschien wel het meest bijzondere kerstdorp van het land. In het centrum van de stad bezoek je namelijk de mooie ijsbaan ‘Ice*Amsterdam’. Om de ijsbaan heen geniet je van heerlijke verse poffertjes en warme chocolademelk. En vergeet natuurlijk ook niet langs de kerstkraampjes te gaan!

Locatie: Museumplein
Datum: 13 t/m 26 december 2019
Entree: Gratis

Vind hier nog meer kerstmarkten in Amsterdam!

Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival is natuurlijk geen Kerstmarkt, maar toch wilden we deze activiteit tippen. Tijdens het Amsterdam Light Festival 2019, van 28 november tot 19 januari, is het centrum van de stad prachtig versierd met lichtgevende kunstwerken. De route loopt langs de oostkant van het centrum. Je parkeert goedkoop je auto bij Parking Centrum Oosterdok, precies op de route van de lichtsculpturen. Blijf de route volgen en je komt vanzelf weer bij de Parking.

Locatie: Amsterdam-Centrum
Datum: 28 november 2019 t/m 19 januari 2020
Entree: Gratis

Parkeren bij kerstmarkten Amsterdam

Combineer je bezoek aan de kerstmarkten met een wandeling langs de Amsterdam Light Festival route en zet je auto voordelig weg bij Parking Centrum Oosterdok. Wanneer een parkeerplek online reserveert op onze website parkeer je de hele dag voor een vast laag bedrag. Je parkeert namelijk al vanaf € 5,- per dag. Zo hoef je niet op de parkeermeter te letten en hou je nog wat over voor de dure feestdagen!