fbpx

Met het gezin naar Amsterdam?

Dit weekend met het gezin naar Amsterdam? Er is meer dan genoeg te doen! Bent u van plan te gaan winkelen? Of naar het museum? Om daarna wat te gaan drinken op het terras? In Amsterdam bent u dan op de juiste plek, met alle bezienswaardigheden en bijzondere plekken in het hartje van de stad. Parkeer uw auto op loopafstand, en geniet optimaal van Amsterdam!

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Door de ideale ligging van de garage vindt u veel bezienswaardigheden, musea, theaters, terrassen en cafés allemaal op loopafstand van Parking Centrum Oosterdok. Via uitgang C loopt u direct het centrum van Amsterdam in. Dit alles, en het lage parkeertarief maakt Parking Centrum Oosterdok een goede keuze om uw auto te parkeren tijdens uw dagje of avondje naar Amsterdam. Tussen 06:00 en 21:00 betaalt u voor de eerste 5 uur parkeren slechts € 1,50 per 12 minuten. Na 5 uur parkeren (tot 24 uur) betaalt u een vast bedrag van € 45. Tussen 21:00 en 06:00 betaalt u maar 1,50 per 12 minuten, ongeacht hoe laat u binnen rijdt.

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven

Meer informatie over ons avondtarief

Naar het museum?

In Amsterdam zijn een heleboel musea, interessant voor jong en oud. Om de hoek van Parking Centrum Oosterdok vindt u het Nemo Science Center, waar u van alles kunt beleven en leren. Gaat u liever wassenbeelden kijken bij Madame Tussauds, dan kan dat natuurlijk ook. Bekijk oude popsterren, maar ook de helden en heldinnen van jongere generaties.

Website van NEMO

Website van Madame Tussauds

Meer informatie over de mooiste musea in Amsterdam

Winkelen in Amsterdam

Bijna elk kleding- en schoenenmerk is te vinden in Amsterdam. Een aanrader is de 9 Straatjes, een oud winkelgebied in Amsterdam. De 9 straatjes bevinden zich op de grachtengordel van Amsterdam, en hier vindt u veel (vaak kleinere) winkels. Behalve dat het winkelen hier erg goed kan, is het daarnaast ook een bijzondere buurt om doorheen te lopen!

Naar het terras!

Als het weer zo blijft als de afgelopen dagen dat is het dit weekend ideaal weer om op het terras te gaan zitten! Nu de zomer eraan komt doen veel cafés en bars de terrassen open, en kunt u heerlijk genieten van de langslopende mensen, de zon, en de koude dranken! Een fijn terras is het Grand Café Beurs van Berlage, op 10 minuten lopen van onze parkeergarage. Ook bij Loetje Centraal is het heerlijk vertoeven. Hier kijkt u uit over het water en haar vele sloepjes. Ook dit ligt ideaal, op enkele minuten lopen van Parking Centrum Oosterdok.

Klik hier voor meer voor terras-tips!

Naar het theater of bioscoop?

Amsterdam heeft een groot aantal theaters en bioscopen, met verschillende soorten shows en films. De bekendste van deze theaters is misschien wel het Koninklijk Theater Carré, maar er zijn er nog veel meer. Zoals bijvoorbeeld het theater Bellevue. Gaat u liever naar de bioscoop? Amsterdam heeft een aantal vestiging van Pathé, zoals Pathé de Munt en Pathé Tuschinski. Kortom, meer dan genoeg te zien!

Naar een eetcafé/restaurant?

Om de avond goed af te sluiten heeft u in Amsterdam ruime keuze uit veel verschillende soorten eetcafés en restaurants, allemaal met een andere keuken en verschillend in prijs. De keuken van Choux is een bijzondere: lokaal en biologisch en met bijpassende wijnen. Of houdt u van de Franse keuken? Dan is La Rive een goede keuze, het restaurant dat gevestigd is in het Amstel Hotel.

Kijk hier voor meer restaurant-tips!