fbpx

Museumnacht Amsterdam 2017

Museumnacht Amsterdam is weer terug. Ieder jaar openen de musea gedurende een nacht hun deuren. Ontdek de vaste en tijdelijke tentoonstellingen. Ook worden er workshops, rondleidingen en feesten georganiseerd. Je auto parkeer je het goedkoopst bij Parking Centrum Oosterdok. 

Ontdek de Amsterdamse musea tijdens Museumnacht 2017

Van 19:00 tot 02:00 ‘s nachts openen deelnemende musea op 4 november hun deuren voor het publiek. Onder genot van een hapje en een drankje ontdek je collecties in bijvoorbeeld het Stedelijk Museum of de Hermitage Amsterdam. Bezoek meerdere musea en ga mee met bijzondere rondleidingen. Het belooft een bijzondere nacht te worden met ook muzikale optredens, workshops en andere evenementen. De tickets voor Museumnacht zijn te koop bij alle musea die deelnemen aan de nacht. Wacht niet te lang met het kopen van je kaartje, want vrijwel ieder jaar verkoopt de nacht snel uit!

Meer informatie over deelnemende musea vind je hier.

Goedkoop parkeren tijdens Museumnacht Amsterdam

Op zoek naar een voordelige parkeerplek in Amsterdam centrum? Zoek niet verder! Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad van Amsterdam. De parking ligt direct naast het centraal station. Je loopt eenvoudig het centrum in, of pakt het OV naar musea die wat verder weg liggen. Je betaalt bij Parking Centrum een dagtarief van slechts € 45.

En over de voordelige parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.