fbpx

Museumweekend in Amsterdam? Goedkoop parkeren in het Centrum.

Het Nationaal Museumweekend komt er aan! In het weekend van 5 en 6 april kan je voor een klein bedrag of zelfs gratis een museum bezoeken. Bijna 300 musea in heel Nederland doen mee aan de 33ste editie van het Museumweekend. Ook in Amsterdam is volop keuze.

Doe een museum

Het Museumweekend is het grootste culturele evenement van Nederland. Jaarlijks trekt dit evenement zo’n 800.000 tot 1 miljoen bezoekers. Met dit jaar als thema ‘Doe een museum’ organiseren de deelnemende musea heel veel uiteenlopende bijzondere activiteiten. Natuurlijk is ook in Amsterdam is veel te doen. Kijk op de website waar je in Amsterdam allemaal naar toe kan.

Parkeren tijdens het Museumweekeind in Amsterdam

Veel van de deelnemende musea in Amsterdam bevinden zich op korte afstand van Parking Centrum. Science Center NEMO en het Scheepvaartmuseum liggen zelfs direct naast Parking Centrum. Parking Centrum is daarmee de dichtstbijzijnde én de goedkoopste parkeergelegenheid voor een bezoekje aan het Museumweekend in Amsterdam. Ben je van plan met de auto naar Amsterdam te komen? Parkeer dan goedkoop en betaalbaar in Parking Centrum Oosterdok. In Parking Centrum betaal je na vijf uur, namelijk 45 euro!