fbpx

Het Nederlands Studenten Orkest: Mahlers Negende - Parkeren Amsterdam

21 februari 2017 staat het Nederlands Studenten Orkest in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok, om vervolgens via tram of bus snel naar het concertgebouw te vertrekken.

Het Nederlands Studenten Orkest

Dinsdag 21 februari speelt het Nederlands Studenten Orkest in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam. Een talentvolle groep van jonge studenten speelt tien dagen achter elkaar de Negende Symfonie van Gustav Mahler, een bekend stuk bestaande uit vier losse delen. Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam, gelegen aan het concertgebouwplein, is een van de best bezochte concertzalen voor klassieke muziek. In een prachtig gebouw genieten van een geweldige voorstelling, wat wil je nog meer?

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergarage van de stad. De locatie, op steenworp afstand van het Centraal Station, maakt het eenvoudig en gemakkelijk om de auto te nemen naar Amsterdam om vervolgens je reis voort te zetten via tram of bus. In de avond is het parkeren bij Parking Centrum Oosterdok extra goedkoop! Je betaalt slechts 6!
Klik hier voor meer informatie over de tarieven van Parking Centrum Oosterdok!