fbpx

Overnachten in Amsterdam

Geen wintersport maar lekker een vakantie in eigen land? Dan mag een bezoek aan Amsterdam niet ontbreken. Tijdens de voorjaarsvakantie is er genoeg te beleven in onze hoofdstad. Amsterdam is een ontzettend leuke stad om enkele dagen in te verblijven. Overnachten tijdens je citytrip is geen probleem.

Overnachten tijdens de voorjaarsvakantie in Amsterdam

De voorjaarsvakantie komt er weer aan. Van 20 t/m 28 februari heeft het midden en zuiden van ons land vrij. En het noorden volgt van 27 februari t/m 6 maart. Er staan tijdens deze periode weer vele activiteiten op het programma voor het hele gezien.

De leukste uitjes tijdens de voorjaarsvakantie.

Verblijf je in Amsterdam gedurende meerdere dagen? Parkeer je auto dan goedkoop op loopafstand van de beste hotels. We hebben onze favoriete hotels op loopafstand van onze parking voor je op een rij gezet.

Overnachten bij Double Tree – Hilton

Het DoubleTree by Hilton hotel in Amsterdam is één van de mooiste hotels van de stad. Het hotel ligt midden in het centrum op slechts enkele minuten loopafstand van onze parking en de mooiste bezienswaardigheden in de stad. De kamers hebben prachtig uitzicht over het IJ en de binnenstad.

Meer informatie over Double Tree.

Logeren bij Mövenpick hotel Amsterdam

Dit hotel ligt tegenover de tramhalte Muziekgebouw Bimhuis. Deze tramhalte ligt maar op 1 halte van het centraal station. Dit luxe hotel heeft een prachtig uitzicht over het water. Het hotel ligt op loopafstand van vele bezienswaardigheden.

Klik hier voor meer informatie over Movenpick Hotel.

Amstel Hotel met restaurant La Rive

Hier kun je niet alleen geweldig overnachten, maar ook fantastisch dineren. De keuken van het Amstel Hotel heeft 1 Michelinster.
Meer informatie over InterContinental Amstel hotel.

Barbizon Palace

Het Barbizon Palace hotel ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade. Het is een hotel met veel historische kenmerken, zoals een 15e eeuwse kapel.

Meer informatie over Barbizon Palace.

Marriott hotel

Marriott hotel is een 5-sterrenhotel in het centrum van de stad. De kamers zijn voorzien van alle voorzieningen en faciliteiten. Het hotel ligt tegenover Leidseplein en vormt een ideale locatie om Amsterdam vanuit te ontdekken.

Klik hier voor meer informatie over Marriott hotel.

Parkeren tijdens de voorjaarsvakantie in Amsterdam

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam is gemakkelijker dan je zou denken. Bij Parking Centrum Oosterdok betaal je namelijk maar € 45 voor een hele dag parkeren. Nergens in het centrum parkeer je goedkoper. Onze parking heeft een ideale ligging, naast het Amsterdam Centraal Station. Vanuit hier loop je gemakkelijk naar je hotel, bestemming of pak je het OV verder de stad in.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Wil je parkeren tijdens de voorjaarsvakantie? Dan raden wij je aan om voor 10:30u te parkeren, dan ben je zeker van een parkeerplek.

Klik hier voor meer informatie over de voorjaarsvakantie in Amsterdam.