fbpx

Parkeertarieven Amsterdam centrum

Kom je met de auto naar Amsterdam? Dan wil je zo goedkoop mogelijk parkeren op de meest ideale locatie. Parkeer daarom goedkoop in de binnenstad, direct naast het Amsterdam Centraal Station. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in het centrum

Parking Centrum de goedkoopste parking in Amsterdam centrum

Parkeergarages in Amsterdam staan bekend als de duurste van Europa. Bij sommige parking varieert de prijs tussen de € 40-80 per dag. Toch zijn er goedkopere alternatieven. Parking Centrum is de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. Bij ons betaal je slechts € 45 per dag en .

Vergelijking van parkeertarieven per dag in Amsterdam centrum

Een dag parkeren
Parking Centrum Oosterdok € ,00
De Bijenkorf € 50,00
De Kolk € 52,00
Piet-Hein Garage € 47,50
Museumplein € 50,00
Waterlooplein € 30,00
Markenhoven € 47,50
Bron: parkeren-amsterdam, peildatum 21/8/2015

Parkeren in Amsterdam staat bekend als onnodig duur. Parking Centrum vindt dat parkeren in de hoofdstad betaalbaar moet blijven en heeft daarom een aantrekkelijk dag en avond tarief. Hiermee is Parking Centrum de goedkoopste parking in de binnenstad. Je hoeft hier niet vooraf een plek te reserveren en bijna alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt) met het Night Time Tarief.