fbpx

Kerstmarkten Amsterdam

Ga jij deze kerstvakantie een van de vele kerstmarkten bezoeken in Amsterdam? In Amsterdam parkeren kan voordelig en in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok, gelegen naast Centraal Station. Je loopt vanuit de parkeergarage direct het centrum van Amsterdam in. Reserveer je parkeerplek van tevoren vanaf € 10,- per dag.

De kerstmarkten in Amsterdam

In de kerstvakantie vinden een aantal kerstmarkten plaats waar je kunt schaatsen, mee kunt doen aan workshops, of kunt genieten van warme chocolademelk bij een koek-en-zopie. Zo is er van 13 tot 26 december 2023 een kerstdorp te vinden op het Museumplein. Hier kun je terecht voor echt winters eten en drinken, zoals glühwein en erwtensoep terwijl je kijkt naar live-voorstellingen of rondkijkt in het kerstdorp. Op de Duurzame Ceuvel Kerstmarkt shop je niet alleen groene items voor in en onder de boom, je kunt er ook terecht voor eten, drinken en oogst voor thuis. Het café en terras worden versierd met mooie lampjes, een schitterende kerstboom en gezellige vuurtjes! Wil je een origineel kerstcadeau shoppen? Bezoek dan de Sunday Market in de Hallen op 10 december. Voor woonaccessoires, (vintage) meubeltjes, kunst voor aan de muur, keramiek, glas, delicatessen en meer. Traditiegetrouw is de laatste zaterdag voor Kerst ook een gezellige kerstmarkt in de Hermitage, waar je de meest lekkere producten voor het kerstmenu kunt inkopen.

Kerstmarkt

In Amsterdam parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Een dag naar de kerstmarkt toe en voor een lage prijs je auto parkeren? Dat kan bij Parking Centrum Oosterdok, gelegen op de Oosterdokkade. Vanuit uitgang C loop je direct het centrum van Amsterdam in. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur parkeert, betaal je slechts € 45.

Informatie over onze parkeertarieven.