fbpx

Parkeren bij Over het IJ Festival 2024

Van donderdag 11 juli tot en met zondag 14 juli vindt Over het IJ Festival plaats: tien dagen lang theater op spraakmakende binnen- en buitenlocaties op de NDSM-werf, aan de oevers van het IJ en op diverse locaties dieper in Amsterdam-Noord. Kom je met de auto? Dan parkeer je het voordeligst bij Parking Centrum Oosterdok.

Bekijk het programma

Dit jaar ligt de focus nog meer op de nieuwe generatie theatermakers, onderzoek en experiment en wordt de NDSM-werf omgetoverd tot landelijke broedplaats voor stedelijk theater. Deze editie staan er 18 nieuwe makers om hun werk voor het eerst te tonen aan het publiek. Op het programma staan onder andere een stadskunstenaarsroute, een clubnacht en voorstellingen als ‘Majnun’, ‘No Matter What’ en ‘Doolhof in je Hoofd’. Kijk voor het volledige programma op de website van Over het IJ Festival. 

pARKEER IN DE BUURT VAN OVER HET IJ FESTIVAL

Met binnen- en buitenlocaties op de NDSM-werf, is Parking Centrum Oosterdok de ideale locatie om te parkeren tijdens het festival. Parking Centrum Oosterdok betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. Vanuit de garage ben je binnen een halfuur op de NDSM-werf.

GOEDKOOP PARKEREN DOOR TE RESERVEREN

Reserveer je parkeerplek van tevoren online en betaal vanaf € 10,- per dag. Lees hier meer over de tarieven. 

Fotografie: Moon Saris