fbpx

Tentoonstelling: Explosiegevaar! in het Verzetsmuseum Amsterdam

Bezoek t/m 11 november 2018 de tentoonstelling Explosiegevaar! in het Verzetsmuseum Amsterdam en wordt getuige van de aanslag op het Amsterdamse bevolkingsregister op 27 maart 1943. Ga met het hele gezin en parkeer het voordeligst in Centrum Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok.

Interactieve tentoonstelling voor jong en oud in het Verzetsmuseum

Explosiegevaar! is de nieuwste interactieve tentoonstelling van het Verzetsmuseum Amsterdam. Je krijgt in 3D-audio het verhaal achter een van de bekendste verzetsacties van de Tweede Wereldoorlog te horen: de aanslag op het Amsterdamse bevolkingsregister in 1943. Op zaterdag 27 maart drongen studenten en kunstenaars, verkleed als politieagenten en rechercheurs, het gebouw binnen om het niet veel later in vlammen op te laten gaan. De tentoonstelling neemt je mee terug in de tijd en laat je kennis maken met zes van de kunstenaars die meededen aan de aanslag. Vervals persoonsbewijzen en vecht je een weg door gevaarlijke situaties zonder in de dodencel te belanden.

Benieuwd naar de tentoonstelling? Bekijk hier de trailer en bestel online je tickets voor Explosiegevaar!

Goedkoop parkeren in de binnenstad van Amsterdam

Kom je naar Amsterdam en breng je een bezoek aan het Verzetsmuseum? Parkeer dan het goedkoopst en op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid bevindt zich op het Oosterdokseiland, vlak naast het Centraal Station. Parkeer je auto tegen het lage dagtarief van slechts € 45. Benieuwd hoeveel je precies kwijt bent aan parkeerkosten? Maak dan gebruik van onze handige calculator en bereken je parkeerprijs direct online.

Klik hier voor meer informatie en al onze voordelige parkeertarieven.

Let op! Op het moment zijn er werkzaamheden op en rondom Oosterdok. De parkeergelegenheid is daarom alleen te bereiken via de Prins Hendrikkade. De ingang via de Piet Heinkade is afgesloten. Voor meer informatie over de werkzaamheden en omleiding lees je hier verder.