fbpx

Goedkoop parkeren bij Frascati in Amsterdam

Frascati, gelegen in de Nes, behoort tot een van de leukste theaters van Amsterdam. Met een verfrissende afwisseling in het aanbod van voorstellingen is het bij Frascati keer op keer genieten. Wil je onbezorgd genieten van een voorstelling? Parkeer je auto dan goedkoop en veilig bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergarage van de stad.

Voorstellingen Frascati

Frascati heeft bijzondere diversiteit in voorstellingen van verschillende stijlen. Naast veel gave voorstellingen van externe productiehuizen vind je bij dit theater ook voorstellingen die zijn geproduceerd door ‘Frascati-makers’, theatermakers uit het binnenland en buitenland die hier de kans hebben gekregen om voorstellingen te produceren. Dit zijn vaak voorstellingen met een afwisselde stijl, en dus zeker de moeite waard!

Meer informatie over de producties.

Contactgegevens
Nes 63
1012 KD Amsterdam
020 626 6866

Neem een kijkje in de agenda

Parkeergelegenheid bij Frascati

Gelegen op de Nes, in het centrum van de stad, is het niet eenvoudig om een geschikte parkeerplek te vinden. Mocht u er een hebben gevonden, dan is het erg kostbaar om uw auto daar te parkeren. Dit probleem is te verhelpen om uw auto bij Parking Centrum Oosterdok neer te zetten.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Parkeren in het centrum van Amsterdam kost al gauw €5 per uur.
Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Je betaalt slechts 6! Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het Centraal Station. Vanuit uitgang C kunt u direct via de binnenstad naar het theater lopen. Nog eenvoudiger is om bij het Centraal Station het openbaar vervoer te gebruiken om uw weg te vervolgen. Het theater is eenvoudig te bereiken per tram. Met trams 4, 9 en 16 bent u in 15 minuten van het station bij het theater.