fbpx

Parkeren tijdens het Nederlands IJsbeelden Festival

Het Nederlands IJsbeelden Festival is grootste winterevenement van Nederland en het staat dit jaar in Amsterdam! Van 22 december tot 8 januari kan je hier de mooiste kunstwerken aanschouwen. Goedkoop parkeren, om vervolgens dit evenement te bezoeken? Dat kan!

Het Nederlands IJsbeelden Festival

Dit festival keert jaarlijks terug in Nederland, elk jaar in een andere stad. Dit keer is Amsterdam aan de beurt om het te organiseren, en het belooft een waar spektakel te worden tijdens deze extra grote editie. De grootste en bekendste ijsmeesters komen naar Amsterdam toe om hun kunsten te tonen in de vorm van standbeelden gemaakt van ijs, kunstwerken van sneeuw, en allerlei andere vormen van koude creaties.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.

Meer informatie over onze parkeertarieven.