fbpx

Parkeren bij Hortus Festival Amsterdam

Ieder jaar wordt dit bijzondere festival georganiseerd in de Hortus Botanicus Amsterdam: het Hortus Festival. Dit jaar vindt het festival plaats van 19 juli t/m 27 augustus. Het thema van dit jaar is kroonjuwelen. Kom je met de auto? Geen probleem. Parkeer voordelig op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. De meest voordelige parking in het centrum van de stad.

Hortus Festival in Hortus Botanicus Amsterdam

Het Hortus Festival wordt georganiseerd op bijzondere locaties door het hele land, zoals de Oude Hortus in Utrecht, Hortus Botanicus is Leiden, Hortus Botanicus Haren, Hortus Botanicus Amsterdam en, dit jaar voor het eerst, in het Belmonte Arboretum in Wageningen. In de kassen en oranjerieën van de locaties worden tientallen prachtige concerten georganiseerd. De alweer 14e editie van dit groene zomerfestival heeft als thema Kroonjuwelen. Het programma bestaat uit stukken die eerder de revu gepasseerd zijn en nieuwe voorstellingen, zoals een kameropera van componist Robin de Raaff.

Meer informatie over het Hortus Festival.

Bereikbaarheid Hortus Botanicus

Kom je met de auto naar Amsterdam en wil je een bezoek brengen aan het zomerfestival? Parkeer op zo’n 20 minuten loopafstand van de Hortus Botanicus bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de voordeligste in het centrum. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het Centraal Station. Vanaf hier vertrekt ook het openbaar vervoer richting de Hortus. Je parkeert de hele dag midden in het centrum voor slechts €45. Kom je pas laat in de avond naar Amsterdam? Dan betaal je slechts .

Meer informatie over de voordelige parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Hortus Botanicus

Plantage Middenlaan 2a
1018 DD, Amsterdam
Meer informatie over Hortus Botanicus.