fbpx

Parkeren Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Het is weer bijna zo ver: De Mercedes-Benz FashionWeek in Amsterdam. In juli barst het modefeest weer los. Van 1 tot 11 juli kunnen liefhebbers en professionals genieten van mode op het Westergasterrein.

Parkeren in Amsterdam

Kom je met de auto? Kosten voor parkeren kunnen hoog oplopen. Maar niet bij Parking Centrum Oosterdok. Wij zijn de goedkoopste parkeeroptie in het centrum van de stad. Parking Centrum ligt direct naast het Amsterdam centraal station. Vanuit uitgang C ben je binnen enkele minuten bij het OV dat je naar het Westergasterrein brengt. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Je betaalt slechts 6!

Meer informatie over de voordelige parkeertarieven.

Mercedes-Benz FashionWeek: Het mode-event van het jaar

Mercedes-Benz FashionWeek is een halfjaarlijks mode-event. Deze week is voor alle modeliefhebbers of het nu gaat om professionals of niet. Er zijn unieke, openbare evenement bij bekende culturele locaties in de stad. Mode wordt geregeld gekoppeld aan andere disciplines, zoals theater, film en muziek. De internationale mode-industrie en pers komt naar de catwalkshows bij de Westergasfabriek. Hier worden de nieuwste collecties getoond. Kortom, het evenement dat modeliefhebbers niet mogen missen!

Meer informatie over de Mercedes-Benz FashionWeek.