fbpx

Parkeren bij Red Light Jazz 2024

Op 7, 8 en 9 juni verandert het Red Light District van Amsterdam in het walhalla voor jazzliefhebbers. Het Red Light Jazz festival bestaat dit jaar 11 jaar en haalt ieder jaar tijdloze legendes en nieuw ontdekte artiesten naar Amsterdam. Kom je dit weekend met de auto naar Het Red Light Jazz festival? Dan parkeer je het voordeligst (en op loopafstand) bij Parking Centrum Oosterdok.

Programma en artiesten

De opening van Red Light Jazz 2024 is op vrijdag 7 juni om 15.00 uur in het wereldberoemde Casa Rosso Theater. Andere artiesten die tijdens de 11e editie van Red Light Jazz zullen optreden zijn onder meer: Hermine Deurloo, Gwylim Simcock & Mike Walker, Maddy Moreah, Benjamin Herman Hammond Trio, Hans Dulfer, Fabian Dudek, Interplay, Ruth Geerse, Roseye, The Jazzy Rabbits, The Hi-Stakes en Boi Akih.

Er zijn dit jaar 34 podiumlocaties waar in totaal 40 jazzformaties en een veelvoud aan musici uit binnen- en buitenland je een onvergetelijk Red Light Jazz weekend bezorgen. Kijk voor het programma op de website van het Red Light Jazz festival of download hier direct het programma.

Parkeer in de buurt van het jazzfestival in Amsterdam

Met locaties op de Zeedijk, de Nieuwmarkt en andere locaties in het Red Light District, is Parking Centrum Oosterdok de ideale locatie om te parkeren tijdens het festival. Onze parkeergelegenheid ligt op slechts enkele minuten loopafstand van de historische binnenstad.

Goedkoop parkeren door te reserveren

Reserveer je parkeerplek van tevoren online en betaal vanaf € 10,- per dag. Lees hier meer over de tarieven.