fbpx

Parkeren Robeco SummerNights

Van 26 juni t/m 30 augustus kun je weer genieten van de muzikale zomernachten tijdens de Robeco SummerNights. Geniet van een zomer vol topconcerten.

Muziek verbindt tijdens Robeco SummerNights.

Robeco SummerNights is een jaarlijks terugkerend evenement. Je kunt genieten van geweldige concerten variërend van klassiek tot jazz en pop. De concerten zijn een belevenis. Robeco SummerNights wordt geopend met Laura Mvula en het Metropole Orkest. Andere bijzondere samenwerkingen zijn tussen de astronaut Andre Kuipers en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Blokfluitist Maurice Steger tijdens het Concerto de Cavalieri waarin filmmuziek tot leven komt bij at the Movies. Kortom het wordt een geweldig muzikale zomer vol concerten die je niet mag missen.

Meer informatie over de Robeco SummerNights en het concertgebouw

Goedkoop parkeren tijdens de Robeco SummerNights.

De concerten vinden plaats in het concertgebouw. het concertgebouw ik gemakkelijk te bereiken met het OV. Kom je met de auto? Parkeer dan naast het Amsterdam CS en bespaar op parkeerkosten. Ga met het OV naar de stad en parkeer in de goedkoopste parking van Amsterdam CS. Je parkeert hier een dag voor slechts € 45 en een avond voor €5. Nergens in het centrum parkeer je goedkoper.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok