fbpx

Parkeren tijdens Koningsdag in Amsterdam

Bereikbaarheid parking centrum oosterdok

Tijdens Koningsdag worden veel straten afgesloten om ruimte te geven aan voetgangers. Kom je met de auto? Parkeer je auto dan goedkoop en veilig midden in het centrum naast Amsterdam Centraal Station. Je loopt zo het centrum in. Navigatieadres: Oosterdoksstraat 150.

Afsluitingen koningsdag

Vooral het centrum van de stad wordt afgesloten voor autoverkeer. Het gaat hierbij grofweg om het gebied binnen de S100. Parking Centrum Oosterdok ligt net buiten dit gebied en is daarom makkelijk en snel te bereiken. Binnen 8 minuten van de ring!

Reserveren vanaf € 10,-

Reserveer je parkeerplek online en betaal vanaf € 10,- voor een hele dag parkeren! Ook als je niet reserveert, betaal je bij Parking Centrum Oosterdok het goedkope maximale dagtarief van € 45,- voor een hele dag parkeren. Dit is gemiddeld 30% goedkoper dan bij naastgelegen parkeergarages!

Veilig en goedkoop parkeren in centrum van Amsterdam.

Vanaf Parking Centrum Oosterdok loop je eenvoudig naar een van de vele evenementen in de stad en rondom het IJ. Pak de veerpont naar de andere kant van het water of loop binnen enkele minuten het centrum in.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.