fbpx

Pride Amsterdam 2020

Kom je met de auto naar Amsterdam tijdens het jaarlijkse Pride festival? Parkeer je auto dan midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. De voordeligste parking van de binnenstad. Ieder jaar kleurt de stad (alle kleuren, maar vooral ook roze) tijdens Pride Amsterdam.

Vanwege corona maatregelen gaat de Pride 2020 dit jaar helaas niet door op de manier die je gewend bent. Gelukkig heeft de organisatie van Pride goede alternatieven bedacht. Kom je naar Amsterdam tijdens de Pride 2020? Parkeer de auto voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Al vanaf € 5,- per dag. 

Pride Amsterdam 2020

Pride is het evenement voor de emancipatie van de homo-, lesbo-, bi- en transgendergemeenschappen. Gedurende deze dagen is er ontzettend veel te beleven in de stad. Er zijn bijzondere feesten en speciale evenementen en iedereen is welkom. Door maatregelen rondom de coronacrisis zal de Pride dit jaar anders zijn dan je gewend bent, maar er is nog steeds genoeg te beleven in Amsterdam. Evenementen die niet door gaan zijn verschoven naar volgend jaar. Kijk op de website voor het programma. 

Benieuwd hoe het er normaal tijdens de Pride aan toegaat? Bekijk dan de aftermovie van de Pride 2019!

Canal Parade 1 augustus 2020 gecanceld

Eén van de hoogtepunten van het jaarlijkse Pride is natuurlijk Canal Parade. Uitbundig versierde boten varen door de kanalen. Met dit grootse evenement viert Amsterdam de vrije geest van de stad.

Meer informatie over de Canal Parade Amsterdam.

Ook de Canal Parade op 1 augustus is gecanceld. Als alternatief wordt er van 10:00 tot 14.00 uur een protest georganiseerd, waarbij demonstranten hun geluid kunnen laten horen tegen homo- en transfobie. Er wordt tijdens de demonstratie aandacht gevraagd voor de rechten van LHBT’s.

Met de auto naar Pride Amsterdam

Kom je met de auto naar dit grote spektakel? Parkeer dan in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt direct naast het centraal station. Je wandelt binnen enkele minuten over de grachten of pakt het OV verder de stad in. Parking Centrum Oosterdok is de voordeligste parking in de binnenstad. Je parkeert namelijk de hele dag voor slechts € 25!

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.