fbpx

Parkeren tijdens Pride Amsterdam 2022

Kom je van buiten Amsterdam met de auto naar Pride 2022? Parkeer dan voordelig, vlakbij de grachten en naast de startlocatie van de Canal Parade, bij Parking Centrum Oosterdok. Voor het meest voordelige tarief reserveer je van tevoren een parkeerplek voor € 10 – € 25,-

Parking Centrum Oosterdok bevindt zich op de Oosterdoksstraat 150. Op zo’n 10 minuten lopen bevindt zich het Scheepvaartmuseum, de startlocatie van de Canal Parade.

Parkeren bij Canal Parade Amsterdam

Tarieven en reserveren

Reserveren is de goedkoopste optie, wanneer je een Amsterdam een dag bezoekt. Bespaar op parkeerkosten en boek jouw parkeerplek online.

Tarief per 6 minuten € 0,70,-
Uurtarief € 7,-
Maximaal dagtarief € 37,50
Dagtarief bij reserveren € 5 – € 25,- per dag

 

pride Amsterdam 2022

Pride Amsterdam is van 30 juli t/m 7 augustus. Dit jaar is het thema van de Pride ‘my gender, my Pride’. Iedereen moet zich vrij kunnen voelen om zichzelf te zijn, zonder opgelegde norm door anderen.

Tijdens de pride gaat het om diversiteit, genderidentiteiten en ons zelfbeschikkingsrecht. Iedereen mag afwijken van de norm en sekse die we hebben gekregen bij onze geboorte. Tijdens deze editie van de Pride zijn er verschillende evenementen. De Pride Walk is op 30 juli en de Canal Parade op 6 augustus. Wil je meer weten over de Pride Amsterdam? Check de website.