fbpx

Prijzenoorlog nadert in parkeergarages: Volkskrant

“Pal naast het Centraal Station in Amsterdam kun je een etmaal parkeren voor maar € 45.”, kopt de Volkskrant. Parking Centrum Oosterdok maakt met de blijvend lage parkeertarieven weer landelijk nieuws.

PRIJZENOORLOG NADERT IN PARKEERGARAGES

“Het draait bij parkeergarages om twee zaken: de locatie en de prijs. En in dat kader is het vreemd dat de duurste en de goedkoopste parkeerplek in het centrum van Amsterdam hemelsbreed zo’n 900 meter van elkaar af liggen.”, schrijft de Volkskrant van 13 maart 2014. Vanaf eind 2013 betaal je bij Parking Centrum Oosterdok slechts € 45 voor een dag parkeren. “Terwijl iedereen zijn tarieven verhoogt met gemiddeld 26% zijn wij juist 78% goedkoper geworden”: stelt Diederick Vellinga van KP Investments, eigenaar van Parking Centrum Oosterdok.

PARKING CENTRUM

Parking Centrum betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. U parkeert tegen scherpe tarieven in de grootste parking van de binnenstad. De parking heeft 1.355 parkeerplekken en is ruim, veilig en schoon.

PARKEREN VOOR € 45

Voor de eerste 5 uur parkeren, betaalt u € 1,50 per 20 minuten. Na 5 uur springt de parkeermeter automatisch terug naar een vast tarief van € 12,=. Na 5 uur tot 24 uur parkeren dus altijd een vast tarief van € 12,=.