fbpx

Red Light Jazz festival 2019 in Amsterdam

7, 8 en 9 juni is het weer zover: het jaarlijkse Red Light Jazz festival. Hét evenement voor echte jazzliefhebbers. Het is alweer de 6e editie van het muziekfestival en vindt plaats rondom de oude binnenstad van Amsterdam.

Geniet van bekende en minder bekende jazzmuzikanten

Ook dit jaar is er weer een vol programma met veel verschillende artiesten. De line-up bestaat uit een combinatie van bekende en minder bekende jazzmuzikanten. Zo zijn er bijvoorbeeld optredens van de Amerikaanse basist Jimmy Haslip en toetsenist Scott Kinsey en de jazzband Candy Dufler. Naast de concerten zijn er ook veel jazzparty’s die tot in de nachtelijke uurtjes doorgaan.

Bekijk hier het complete programma van Red Light Jazz 2019.

Amsterdammers, buurtbewoners en jazzliefhebbers uit het binnen- en buitenland bezoeken dit evenement graag. Ook artiesten en musici zoals Ellen te Damme, Fay Claassen, John Engels, Wouter Kiers en René van Beeck waarderen dit jaarlijks evenement. Kijk zelf wat zij ervan vinden en kom alvast helemaal in de jazzsferen met deze terugblik van vorig jaar.

Het thema dit jaar: de (contra)bas

Dit jaar staat het festival helemaal in het teken van de contrabas en de basgitaar. Het instrument staat centraal vanwege zijn verbindende factor in de muziek. Wil je meer weten over de verschillende artiesten en alle locaties? Lees hier meer over Red Light Jazz.

Bezoek de verschillende locaties

Het Red Light Jazz festival is verspreid over verschillende locaties in Amsterdam. De artiesten en optredens vind je op diverse locaties in en rondom de binnenstad. Denk aan verschillende bars, restaurants en cafés. Hier vind je een overzicht van alle locaties.

Voordelig parkeren tijdens het Red Light Jazz festival

Ben jij een echte jazzliefhebber en ben jij (ook) dit jaar aanwezig bij Red Light Jazz? Koop dan hier je tickets!

Kom jij niet uit Amsterdam en ben je met de auto? Over parkeren hoef je je geen zorgen te maken. Met meer dan 1300 beschikbare parkeerplekken kan jij gemakkelijk je auto kwijt bij Parking Centrum Oosterdok. Het is de grootste parking van de binnenstad en op loopafstand van de verschillende locaties van het festival, zoals? Parking Centrum Oosterdok is een voordelige locatie om je auto in hartje Amsterdam te parkeren. Wanneer je langer dan (tot uur) parkeert, betaal je het vaste lage dagtarief van slecht 45.

Bekijk hier alle tarieven van de parking.