fbpx

RIGHTABOUTNOW Festival in het Amsterdamse Compagnietheater

Op zaterdag 24 maart vindt in het Compagnietheater in Amsterdam RIGHTABOUTNOW Festival plaats. Dit hiphopfestival wordt georganiseerd door het Amsterdamse Urban Performing Arts Center RIGHTABOUTNOW INC. en presenteert nieuwe en gevestigde artiesten uit de hiphopscene. Zo zijn er dit jaar performances van onder anderen Sheyda Darab, Nedda Sou en Larry B.

Jong talent op de planken bij RIGHTABOUTNOW Festival

Sinds het ontstaan van RIGHTABOUTNOW Festival in 2012 en hebben er al veel bekende namen op het podium gestaan. Zo traden artiesten als Pink Oculus, Zara MacFarlane en Anne Nguyen al op. De organisatie, RIGHTABOUTNOW INC., steunt jong hiphoptalent uit allerlei verschillende subculturen en biedt ze een podium. Dit jaar staat er in het Compagnietheater onder andere een voorstelling onder regie van Nedda Sou op het programma. “Ja hè” is een jeugdvoorstelling over kracht, groei en zelfstandigheid in de vorm van spoken word en urban dance. Hiernaast kun je kijken naar een voorstelling van danstheatermaakster Sheyda Darab: Treasuries of Mysteries is haar poëtische hiphop theatersolo die tijdens dit festival in première gaat. Je kunt ook naar een muziekoptreden van singer-songwriter Larry B.

Klik hier voor het hele programma van RIGHTABOUTNOW Festival.

Parkeer voordelig vlakbij het Compagnietheater in Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad van Amsterdam. Zo parkeer je je auto de hele dag voor slechts € 45 en bevind je je meteen in de buurt van het Compagnietheater. Als je ’s avonds de auto komt parkeren betaal je het voordelige tarief van € 6.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Hier vind je alle informatie over onze voordelige parkeertarieven.