fbpx

Rondvaart door Amsterdam met Canal Cruise Ticket

Amsterdam staat natuurlijk bekend om de prachtige grachten. Een bezoek aan de stad is dan ook niet compleet zonder een rondvaart. Kom je met de auto naar de Nederlandse hoofdstad? Parkeer deze dan centraal en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok.

Kies je eigen rederij met Canal Cruise Ticket

De grachten zijn een toeristisch trekpleister. Veel verschillende organisaties bieden rondvaarten, maar dat maakt de keuze niet bepaald makkelijk. Gelukkig is er de Canal Cruise Ticket. Met die ticket kun je kiezen uit meerdere rondvaartbedrijven. Hij is geldig voor een rondvaart van 1 uur. Je koopt het kaartje online en kunt zonder te reserveren deelnemen aan een rondvaart op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De e-ticket ontvang je direct na het bestellen per mail en je hoeft hem alleen maar op je telefoon te laten zien. Ideaal voor als je dus last minute besluit welke rondvaart je wil doen en waar je op stapt.

Je kunt met een Canal Cruise Ticket terecht bij vier rederijen die op meerdere locaties in Amsterdam vertrekpunten hebben. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 16 voor volwassenen en € 8 voor kinderen.

Meer weten over de Canal Cruise Ticket? Bekijk hier de officiële website.

Uniek perspectief op Amsterdam

Vanaf het water krijg je een unieke blik op Amsterdam. De grachten zijn op sommige plekken erg smal en met de kleine rondvaartboten kom je op plekken waar grotere boten en auto’s niet kunnen komen. De gehele grachtengordel van Amsterdam beslaat maar liefst 100 kilometer. Met het Canal Cruise Ticket heb je de keuze uit veertien opstappunten. Vanaf deze punten worden verschillende tours aangeboden die je langs de bekendste grachten en bezienswaardigheden brengen. Wil je een bezienswaardigheid beter bekijken? Maak dan gebruik van een vaart met hop-on hop-off.

Goedkoop parkeren vlakbij grachtengordel Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer deze dan op loopafstand van de boten bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf uitgang C ben je binnen enkele minuten lopen in het historische centrum. Parking Centrum Oosterdok is de grootste parking in de binnenstad en beschikt over 1.300 ruime parkeerplekken. Naast de grootste is het ook de voordeligste parkeeroptie. Je betaalt bij ons namelijk voor een hele dag parkeren slechts € 45. Op de hoogte blijven van activiteiten en uitjes? Volg ons op Facebook!