fbpx

Uit in Amsterdam met de Nightlife Ticket

In Amsterdam vind je een bruisend nachtleven. Bezoek de leukste clubs en bars met de Amsterdam Nightlife Ticket. Hiermee krijg je voor slechts € 10,- twee dagen toegang tot ruim 20 verschillende Amsterdamse uitgaansgelegenheden. Kom je met de auto naar Amsterdam en zoek je een plek om voordelig te parkeren in het weekend? Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid midden in het centrum van de stad.

Bestel de Amsterdam Nightlife Ticket hier.

Dansen bij club AIR

Op een legendarische plek aan de Amstelstraat zit club AIR gevestigd. Het interieur is ontworpen door de beroemde Marcel Wanders. Zijn beweeglijke ontwerp maakt de beleving helemaal af. Berg je tas op in de unieke elektronische lockers en dans tot in de vroege uren op de dj-tunes. Vooral liefhebbers van r&b en hiphop zijn bij club AIR aan het juiste adres.

Bekijk het programma op de website van club AIR.

De ultieme dansnacht bij Escape

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en kom naar Escape op het Rembrandtplein. Dit is een van de grootste en bekendste clubs in hartje Amsterdam. Al sinds 1968 speelt de club een leidende rol in het uitgaansleven. Populaire concepten (zoals Reveal, Houserockers en Brainwash) trekken wekelijks duizenden bezoekers. Achter de decks vind je zowel nationale als internationale namen, zoals Tiësto, Armin van Buuren en David Guetta. Ook het licht en geluid zijn van uitstekende kwaliteit. Kortom, een aanrader!

Meer informatie over Escape vind je hier.

Paradiso Amsterdam, de beroemde muziektempel

Gevestigd in een voormalige kerk zit Paradiso. De Amsterdamse poptempel staat bekend om haar brede programmering en uitstekende akoestiek. In de grote sfeervolle zaal zie je concerten van beroemdheden en ontdek je nieuwe namen. Naast concerten vinden hier ook muziekfestivals, lezingen en danceparty’s plaats.

Ontdek hier het programma van Paradiso.

Parkeer de auto goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok

Kom je een weekendje naar Amsterdam en wil je de auto voordelig, veilig en centraal parkeren? Dan is Parking Centrum Oosterdok de place-to-be. Onze parkeergelegenheid is de grootste en goedkoopste in het centrum van de stad. Je wandelt in slechts enkele minuten zo het centrum in. Hotels, bezienswaardigheden en dansclubs liggen op loopafstand. Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok kost slechts € 45  per dag. Wil je vooraf online bereken hoeveel je kwijt bent voor het hele weekend parkeren? Gebruik dan onze online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.

Op de hoogte blijven van activiteiten en tips in Amsterdam? Volg Parking Centrum Oosterdok op Facebook en Twitter.