fbpx

Verken Amsterdam met een tuktuk

Wil je de hoogtepunten van Amsterdam eens vanuit een anders perspectief bekijken? Bezichtig dan de stad vanuit een tuktuk! TukTuk Tours in Amsterdam biedt verschillende ritjes aan voor jong en oud. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer centraal bij Parking Centrum Oosterdok en spring zó de tuktuk in.

TukTuk Tours door Amsterdam

Als je het beste wil zien van wat Amsterdam je te bieden heeft maar geen zin hebt om uren door de stad te lopen, is een tuktuk dé uitkomst. Met de milieuvriendelijke elektrische tuktuks rijd je met maximaal zes personen door nauwe straatjes, langs de grachten van Amsterdam. Zo kom je op plaatsen waar trams en bussen niet kunnen komen.

De TukTuk City Tour bezoekt de bekende hotspots van Amsterdam, zoals de Jordaan, de Negen Straatjes, Oude Kerk en het Museumplein. De gids vertelt je de historie van de stad en de plaatsen die je bezoekt. De gidsen van TukTuk Tours zijn meertalig. Dat maakt de tour ook leuk met je buitenlandse vrienden! De rondrit duurt ongeveer een tot twee uur. Mocht je in een hotel verblijven, dan word je daar opgehaald en afgezet. Kijk wel vooraf even op de site van TukTuk Tours Amsterdam of de gewenste datum beschikbaar is.

Meer weten over Tuk Tuk Tours Amsterdam? Bekijk hier de officiële website.

Samen met je groep in een tuktuk-stoet

Ook met een grote groep mensen kun je deelnemen aan TukTuk Tours. Hierbij kun je kiezen tussen twee mogelijkheden. Er is een klassieke tour door de stad waarbij iedereen deelneemt in een stoet van maximaal acht tuk tuks. De andere optie is de: ‘ride and win’. Deze tour is geschikt voor de avontuurlijkere mensen. Je rijdt zelf in je tuktuk door het mooie natuurlandschap: Waterland. Tijdens beide TukTuk Tours krijg je verschillende opdrachten waarmee je punten wint. Het team (of de tuktuk) met de meeste punten wint.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Kom je met de auto naar Amsterdam en heb je daarna een tour op de planning? TukTuk Tours zit gevestigd op de Piet Heinkade. Parkeer de auto dan veilig en goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is gelegen naast het Centraal Station en biedt meer dan 1300 parkeerplaatsen en er is uur per dag iemand aanwezig.

Je betaalt voor een gehele dag parkeren een vast tarief van slechts € 45. Parkeer je korter dan uur? Dan betaal je € 7,50 per uur. Bereken je prijs vooraf met onze handige online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.