fbpx

Zonnig weekend Amsterdam!

Dit weekend wordt het weer lekker weer, ideaal voor een dag Amsterdam. Zo is het festivalseizoen weer officieel geopend met allerlei heerlijke festivals, zijn alle terrassen open voor de nodige gezelligheid, en gaan de zomeravonden langer door met optredens verspreid door onze Amsterdam. Een weekend Amsterdam is altijd een aanrader!

Parkeren Nomads Festival

Voor de vijfde keer vindt het Nomads Festival plaats in Amsterdam, in sportpark Riekerhaven. House, techno en andere zomerse muziek klinkt hier uit de boxen. De sfeer wordt gemaakt door de vele tentjes, kleedjes en andere soorten ‘meubilair’ die kunnen worden gelinkt aan de nomaden. Een gezellig feest, met een warme bijzondere sfeer!

Kijk voor meer informatie op de website van het Nomads Festival.

Terrasje pakken in Amsterdam?

In Amsterdam zit het bomvol leuke terrassen, en dit worden er gedurende zomer alleen maar meer! Goed nieuws voor de liefhebber van de stad, maar ook voor de toeristen en dagjesmensen. Gezellige terrassen met mensen uit alle hoeken en gaten van Amsterdam en Nederland. Neem vooral een kijkje bij het terras van Loetje Centraal, het terras van Grand Café van de Beurs van Berlage, en het bijzondere dakterras van .

Voor meer informatie over de terrasjes, klik hier!

Vondelpark Openluchttheater

Bij het Vondelpark Openluchttheater is altijd wat te beleven! Jonge kinderen die genieten van het dagprogramma, tot oudere die er genieten van optredens van leuke bands, zangers en zangeressen, maar ook cabaretiers en andere soorten vertier. Houd de agenda goed in de gaten, want er zit zeker wat voor iedereen bij!

Meer informatie, klik hier!

Website van Loetje Centraal

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Ongelofelijk veel leuke dingen zijn op loopafstand van onze parkeergarage. Dit, plus het voordeligste tarief van Amsterdam maakt de garage een top plek om je auto te parkeren tijdens je dagje of avondje Amsterdam. Bij Parking Centrum betaal je voor de eerste uur parkeren slechts € 1,50 per 12 minuten. Na uur parkeren (tot uur) betaal je een vast bedrag van € 45. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok de goedkoopste parkeergarage van Amsterdam.

Meer informatie over de tarieven.