fbpx

Kom je naar De Witte Tandenwinkel in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS.

De Witte Tandenwinkel – 9 Straatjes

Dit is dé specialist op het gebied van mondverzorging van Amsterdam. Na 30 jaar is De Witte Bandenwinkel een begrip in de stad. Ze hebben hier werkelijk alles wat goed voor je gebit is. Je hebt keuze uit tandenborstels, speciale tandenborstels, tandpasta’s, middelen tegen slecht tandvlees, noem maar op.

Meer informatie over De Witte Tandenwinkel

Parkeren dichtbij De Witte Tandenwinkel Amsterdam

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 Straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over De Witte Tandenwinkel

Openingstijden
De Witte Tandenwinkel is geopend op:
ma: 12:00 – 18:00
di: 10:00 – 18:00
wo: 10:00 – 18:00
do: 10:00 – 18:00
vr: 10:00 – 18:00
za: 10:00 – 17:00
zo: Gesloten – Gesloten

Meer informatie over Runstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over De 9 Straatjes