fbpx

Hash Marihuana & Hemp - Parkeren Amsterdam

Ga je naar Amsterdam met de auto? Op bezoek bij Hash Marihuana & Hemp Museum? Parkeer veilig en goedkoop in de buurt.

Hash Marihuana & Hemp Museum

In dit museum kun je alles leren over de geschiedenis van hash, marihuana en hennep en ander rookwaar. Zo leer je over de oorsprong ervan, de manieren hoe het gebruikt kan worden, en de manieren van kweken. Het museum heeft prachtig beeldmateriaal, dat je een bijzondere inkijk geeft in de wereld van hash, marihuana en hennep.

Praktische informatie over Hash Marihuana & Hemp Museum
Contactgegevens
Telefoonnummer: +31 (0)20-6248926
Website: <ahref=http://www.hashmuseum.com/>http://www.hashmuseum.com/
AdresgegevensOudezijds Achterburgwal 148
1012 DV
Meer informatie over Burgwallen-OudezijdeDe Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum OosterdokWanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 37,50. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.
Meer informatie over onze parkeertarieven.