fbpx

Parkeren bij het Museumplein

Museum geboekt? Dan ben jij klaar voor een dagje Amsterdam. Je parkeerplek vind je bij ons. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Onze parking ligt centraal en daardoor ben je met het openbaar vervoer in 23 minuten bij het Museumplein.

Ga jij een dagje naar Amsterdam?

Dan kom je ongetwijfeld langs het Museumplein, op dit bekende plein vind je grote musea. Parkeren kan ik de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Het Museumplein

Amsterdam heeft veel leuke straatjes, wijkjes en plekjes, maar één van de bekendste pleinen is het Museumplein. Je vindt hier allerlei bekende musea zoals het Van Gogh Museum, Rijksmuseum en het Moco Museum, allemaal zijn ze 365 dagen per jaar geopend. Het plein is ook dé locatie voor festivals en protesten, in de winter kan je hier zelfs komen schaatsen. Het plein is omringd door leuke restaurants en cafés, hier kan je lekker uitrusten na je museumbezoek.