fbpx

Rijksmuseum

Amsterdam zit vol prachtige musea. Een van de meest bekende is het Rijksmuseum. In 2013 opende een geheel vernieuwd museum. Een prachtig gebouw, bijzondere tentoonstellingen en vele evenementen maken het Rijksmuseum een bezoek absoluut waard. Reserveer alvast een parkeerkaart en parkeer vanaf € 5,- per dag! 

Het museum is één van de topattracties van de stad. Het museum verbindt mensen, kunst en geschiedenis. Er zijn vele bijzondere tentoonstellingen en speciale evenementen. Het museum bestaat al sinds 1800. Duizenden bezoekers komen jaarlijks naar het Rijksmuseum. Het is een museum dat absoluut een bezoek waard is. Bezoek de website voor actuele tentoonstellingen, evenementen en het reserveren van tickets!

Nieuwsgierig? Bekijk de video en krijg alvast een impressie van de collectie.

Parkeren bij het Rijksmuseum

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal Station en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je voor maar € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur).
De parkeertarieven van Parking Centrum.