fbpx

Parkeren in de buurt van Madame Tussauds

Dagje uit in Amsterdam? Breng een bezoek aan een van leukste plekken in de stad: het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. Dit gigantische museum, gevestigd op een toplocatie aan de Dam, is een van de populairste bestemmingen voor toeristen. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Het wassenbeeldenmuseum voor kinderen en volwassenen

In het museum sta je oog in oog met jouw idool, althans met een levensechte replica gemaakt van was. De beelden lijken zo echt dat, als je met de beelden poseert, het net is alsof je echt met de beroemdheid op de foto staat. Madame Tussauds is leuk voor alle leeftijden. Naast wereldsterren zoals Justin Bieber en One Direction staan er ook wassen beelden van o.a. Freddie Mercury en Michael Jackson. Niet alleen internationale sterren zoals de Avengers worden in het beroemde museum vertegenwoordigd, want ook bekende Nederlanders zoals Enzo Knol, Rico Verhoeven en Lil’ Kleine zet je op de foto!

Michael Jackson bij madame Tussauds

Madame Tussauds kindertickets

Een bezoek aan Madame Tussauds is voor kinderen onder de vier jaar gratis. Breng je binnenkort een bezoek aan het museum? Koop dan je kaartjes online, dan bespaar je € 5,- per ticket! Koop hier je tickets.

Parkeren bij Madame Tussauds

Heb je jouw kaartje voor het museum gekocht? Reserveer dan direct een parkeerplek in de buurt. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 5,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Met een ideale locatie, naast het centraal station, loop je snel het centrum van Amsterdam in.

Meer informatie over onze parkeertarieven.