fbpx

Parkeren en reserveren bij Parking Centrum Oosterdok

The Dungeons Amsterdam is een van de spannendste plekken in de stad. Je wordt hier ondergedompeld in 500 jaar duistere Nederlandse geschiedenis. Er is een tour met shows, waarbij de acteurs en props niet van echt te onderscheiden zijn. Altijd al willen weten hoe een heksenverbranding er aan toe ging in 1542? Kijk, ruik, ontmoet, luister en huiver! Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10 per dag.

Parkeren bij The Amsterdam Dungeon

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje in het centrum van Amsterdam. Onze parking ligt midden in het hart van de stad, vlakbij het Centraal Station. Reserveer al vanaf € 10 per dag.

Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45.

The Dungeons in Amsterdam-Centrum

The Amsterdam Dungeon heeft 8 verschillende shows. Tijdens een show wordt je meegesleurd naar het duistere verleden van Amsterdam. Je komt oog in oog te staan met heksenjagers, zielenverkopers en ander gespuis. Ontdek wie er van jullie tot heks wordt veroordeeld en wie er op de brandstapel belandt. Bezwijk je straks van angst of door een lachbui? Hoe dan ook, of je het droog houdt is nog maar de vraag. The Amsterdam Dungeon is een echt spookhuis en sommige shows zijn ook echt heel erg griezelig. Om te zorgen dat je in ieder geval voorbereid de kerkers ingaat, heeft The Amsterdam Dungeon per show een Scary Score bepaalt. Deze scores gaan van één tot vijf, waarbij vijf het engst is.

Scary Score 5: de vliegende hollander

De vliegende Hollander scoort 5/5 en is dus één van de engste shows van The Amsterdam Dungeon. Hier komt een vervloekte legende tot leven, overleef jij zijn wraak? 1651, je bent in de aap gelogeerd in de haven van oud Amsterdam. Precies 10 jaar na de verdwijning van het legendarische schip “De Vliegende Hollander”. De sinistere eigenaar van de bar wacht op de terugkeer van de vervloekte kapitein die uit is op wraak. De geschiedenis herhaalt zich. Bekijk ook de andere shows.