fbpx

Parkeren bij Het Koninklijk Paleis op de Dam

Het Paleis op de Dam wordt al meer dan 200 jaar gebruikt als officieel ontvangstpaleis van het Koninklijk Huis. Hier worden wereldleiders en staatshoofden ontvangen. Het is de plek waar troonswisselingen en huwelijken plaatsvinden. Het Paleis kent een rijke geschiedenis. Breng je een bezoek aan het Koninklijk Paleis op de Dam? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Koninklijk Paleis op de Dam

Het Paleis op de Dam is absoluut een bezoek waard! Het paleis ligt aan het oudste plein van Amsterdam. Vroeger was het gebouw een imposant stadhuis, later werd het een van de drie paleizen die door de Koninklijke familie gebruikt wordt voor officiële ontvangsten. Wanneer het paleis niet gebruikt wordt voor de ontvangsten, feesten en evenementen, is het open voor publiek. Boek een rondleiding en kom alles te weten over dit unieke gebouw.

Parkeer goedkoop in het centrum van Amsterdam

Kom je met de auto naar de stad? Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid is de goedkoopste in de binnenstad van Amsterdam. Je loopt vanaf de parking eenvoudig binnen 15 minuten naar de Dam. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer dan goedkoop de auto voor maximaal € 37,50 per dag zonder reservering. . Al vanaf € 5,- per dag parkeer je op slechts 15 minuten loopafstand van de Kalverstraat. Meer informatie over de voordelige parkeertarieven van Parking Centrum.