fbpx

Parkeren Anne Frank Huis - Amsterdam

Iedereen kent het verhaal en de dagboeken van Anne Frank. Maak ben je al wel eens in het huis geweest waar Anne ondergedoken heeft gezeten. Het huis is een museum en een van de meest bijzondere bezienswaardigheden van de stad. Je ontdekt hier alles oever het indrukwekkende leven van de onderduikers in het grachtenpand. Zoek je een plek om de auto goedkoop in de buurt te parkeren? Parking Centrum Oosterdok ligt op loopafstand van de Prinsengracht en is de voordeligste parkeergelegenheid in het centrum.  

Bezoek het Anne Frank Huis in Amsterdam

Het Anne Frank Huis is Amsterdam is een ontzettend bijzonder museum waar je alles te weten komt over de levens van de onderduikers die gedurende de Tweede Wereldoorlog in de grachtenpand gevestigd waren. Iedereen kent het verhaal van Anne door het beroemde dagboek dat zij hier bijhield. Tot 4 augustus 1944 was het huis, waar nu het museum in gevestigd is, het huis waar Anne met haar familie ondergedoken zat. Anne en haar familie wereld verraden en naar een Duits concentratiekamp gebracht. Alleen vader Otto Frank overleefde de oorlog. Het dagboek van Anne vertelt over haar leven in Het Achterhuis. In het museum kun je zien waar zij zich jaren verstopt hield.

Goedkoop parkeren bij de Prinsengracht

Kom je met de auto naar Amsterdam? Dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Onze ruime parkeergarage is ligt midden in het Centrum van de stad en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet vooraf te reserveren. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Je betaalt namelijk maar € 20 om de hele dag te parkeren. Parking Centrum ligt naast het centraal station waar ook het OV vertrekt. Wil je dus niet een half uurtje lopen naar het Anne Frank Huis, dan pak je eenvoudig de tram.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Adres en routebeschrijving naar het Anne Frank Huis

Prinsengracht 263-267
1016 GV
Amsterdam

Meer informatie over Anne Frank Huis.