fbpx

Parkeren in de buurt van Loetje Centraal

Kom je genieten van Loetjes wereldberoemde kogelbiefstuk? Ga lekker lunchen, dineren of koffie drinken op de mooiste locatie in Amsterdam. Loetje Centraal is vanaf april 2015 gevestigd in het monumentale Noord-Zuid Hollandsch Koffiehuis. Je kunt hier heerlijk eten met een prachtig uitzicht op het centrum. Het restaurant ligt pal tegenover het Centraal Station, aan het stationsplein. Parkeren doe je vanzelfsprekend ‘om de hoek’. Dat kan bij de grootste en goedkoopste parkeergarage in het centrum van Amsterdam: Parking Centrum Oosterdok.

Met de auto naar Loetje Centraal? Parkeer goedkoop in het centrum

Parkeren kun je bij Parking Centrum Oosterdok, op ongeveer 5 minuten lopen. Dat is gemakkelijk, veilig en bijzonder voordelig parkeren in het centrum van Amsterdam. Met 1.369 plaatsen is Parking Centrum Oosterdok de grootste en goedkoopste parkeergarage in de binnenstad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur). Echt de ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam of een avondje stappen. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.
Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Loetje Centraal: eten en drinken op de mooiste locatie van Amsterdam

Loetje Centraal is vanaf april 2015 gevestigd in het prachtige koffiehuis tegenover het Centraal Station. Dit voormalige koffiehuis is getransformeerd tot een eigentijds restaurant met een heerlijk terras aan het water. Een heerlijk restaurant op een van de beste locaties van Amsterdam. Uiteraard kan je hier genieten van de bekende kogelbiefstuk. Maar op de menukaart staan natuurlijk meer fijne gerechten. En ook de koffie is verrukkelijk. Het restaurant is licht, ruim en huiselijk ingericht. Er zijn ook veel typisch Hollandse en Delfts blauwe elementen verwerkt in het interieur. Dit geeft Loetje een unieke sfeer. Omdat  Loetje Centraal direct aan het water ligt, is het uitzicht echt geweldig.

De Lekkerste Kogelbiefstuk en de Gezelligste Sfeer

De Loetje-restaurants zijn een begrip tot ver buiten Amsterdam. Want hier eet je simpelweg de lekkerste biefstuk. Ooit was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Het is al weer 40 jaar geleden dat Ludwig ‘Loetje’ Klinkhamer zijn ossenhaasbiefstuk op het menu zette. Het duurde niet lang of zijn zaak zat vol met liefhebbers van de zijn biefstuk. Inmiddels kan je genieten van de befaamde kogelbiefstukken en de typische ‘Amsterdamse’ gezelligheid in meerdere restaurants in de stad.

Verzekerd zijn van uw perfecte plek? Reserveer hier!
Recensies en reviews van Loetje op Iens lees je hier.
Reviews op Tripadvisor lees je hier.
Loetje in de Metro.