fbpx

Parkeren bij Loetje Centraal

Ga lekker lunchen, dineren of koffie drinken op de mooiste locatie in Amsterdam. Loetje Centraal is vanaf april 2015 gevestigd in het Noord-Zuid Hollandsch Koffiehuis. Hier kan je heerlijk eten met een prachtig uitzicht op het centrum.

Met de auto naar Loetje? Parkeer goedkoop in het centrum

Kom je een naar Amsterdam en bezoek je dit leuke restaurant? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok, op 7 minuten loopafstand van het Noord-Zuid Hollandsch Koffiehuis. Dat is gemakkelijk, veilig en bijzonder voordelig parkeren midden in het centrum van Amsterdam. Met 1.369 plaatsen is Parking Centrum Oosterdok de grootste en goedkoopste parkeergarage in de binnenstad van Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam of een avondje stappen in de buurt van Artis.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Eten en drinken op de mooiste locatie van Amsterdam

Loetje centraal is vanaf april 2015 gevestigd in het monumentale koffiehuis tegenover het Centraal Station. Het koffiehuis is veranderd in een eigentijds restaurant met terras. Het is het 7e filiaal van Loetje en zal ook zeker weer een succes worden. Een heerlijk restaurant op een van de beste locaties van Amsterdam. Hier kan je heerlijk genieten van de bekende biefstuk, de lekkerste gerechten en de beste koffie.

Recensies en reviews van Loetje op Iens lees je hier.
Reviews op Tripadvisor lees je hier.
Loetje in de Metro.

Adres, contactgegevens en route

De officiele website
AH Stationsplein 10
1012 AB
Amsterdam