fbpx

Parkeren in de buurt van Loetje Centraal

Kom je genieten van Loetjes wereldberoemde biefstuk? Loetje Centraal is gevestigd in het monumentale Noord-Zuid Hollandsch Koffiehuis. Het restaurant ligt pal tegenover het Centraal Station. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Loetje Centraal: eten en drinken op de mooiste locatie van Amsterdam

Loetje Centraal is gevestigd in het prachtige koffiehuis tegenover het Centraal Station. Dit voormalige koffiehuis is getransformeerd tot een eigentijds restaurant met een heerlijk terras aan het water. Een heerlijk restaurant op een van de beste locaties van Amsterdam. Uiteraard kan je hier genieten van de bekende kogelbiefstuk, maar op de menukaart staan natuurlijk meer lekkere gerechten. Het restaurant is licht, ruim en huiselijk ingericht. Er zijn ook veel typisch Hollandse en Delfts blauwe elementen verwerkt in het interieur. Dit geeft Loetje een unieke sfeer.

De Lekkerste Kogelbiefstuk en de Gezelligste Sfeer

De Loetje-restaurants zijn een begrip tot ver buiten Amsterdam. Hier eet je simpelweg de lekkerste biefstuk. Ooit was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Het is al weer 40 jaar geleden dat Ludwig ‘Loetje’ Klinkhamer zijn ossenhaasbiefstuk op het menu zette. Het duurde niet lang of zijn zaak zat vol met liefhebbers van de zijn biefstuk. Inmiddels kan je genieten van de befaamde kogelbiefstukken en de typische ‘Amsterdamse’ gezelligheid in meerdere restaurants in de stad.

Met de auto naar Loetje Centraal? Parkeer goedkoop in het centrum

Parkeren kun je bij Parking Centrum Oosterdok, op ongeveer 5 minuten lopen. Dat is gemakkelijk, veilig en voordelig parkeren in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur). De ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam of een avondje eten bij Loetje. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.